Cappelletti in sos de smantana cu mazare

de - Andreea - in Paste, 26 Iul 2013 | 7875 vizualizari

 

Cappelletti ... pasta umpluta cu carne folosita la supa !!! Mie insa nu imi place asa ca i-am ''transformat'' in pasta pentru sos :) ...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cappelletti cu carne
  • 200 ml smantana
  • 100 gr mazare
  • 1 cub unt
  • 2 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti in sos de smantana cu mazare:

Punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba ,punem sare si pastele.Cappelletti se fierb aproximativ 6 minute.Cand sunt gata se scurg de apa.

Separat punem o tigaie la foc mediu.Adaugam untul si lasam sa se topeasca.Punem mazarea si ceapa verde taiata rondele si lasam cateva minute sa se caleasca.

Adaugam smantana,mai lasam maxim 5 minute la foc mic.

In sos adaugam cappelletti si amestecam cu grija.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in sos de smantana cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza, smantana si marar